Vaatteet on jo pitkään tilattu netistä, samoin urheilutarvikkeet… Jopa huonekaluja tilataan nykyään netistä!

Yhtä kätevästi kuin ihmiselle vaatteet saa nykyään tilattua netistä myös perheen pienimmille ja rakkaimmille – eli siis lemmikeille! Nykyäänhän on suorastaan muotia omistaa lemmikki, varsinkin koira.

Ei ole ihme, että koiran omistaminen on nykyään muodikasta. Koiran omistaminen nimittäin tekee tutkimusten mukaan hyvää omistajansa terveydelle esimerkiksi alentamalla kolesterolia, laskemalla verenpaine- ja stressitasoja sekä sydänsairauksien riskiä, kohottamalla omistajan kuntoa ahkeramman lenkkeilyn ansiosta, suojaamalla lapsia allergioilta ja helpottamalla omistajansa masennusta.

Lemmikeistä pidetään parempaa huolta kuin koskaan, siksi myös lemmikin hyvinvoinnista ollaan tänään valmiita maksamaan enemmän kuin ennen. Enää ei riitä, että koiralla on ruokakuppi, kaulapanta, koirankoppi ja talutushihna. Hyvä koiranomistaja tietää, että koira tarvitsee paljon muutaku, kuten säänmukaisen vaatetuksen,  esimerkiksi sadetakin.

Kuinka onnistua löytämään netin suurista syövereistä juuri ne sinun koirasi tai muun lemmikkisi tarpeelliset välineet, tarvikkeet ja ruoka?

Ensimmäiseksi mieti mitä tarvitset. Uuden koirankupin? Talutushihnan? Ehkäpä juurikin sen sadetakin? Onko koirasi kyllästynyt vanhoihin leluihin? Onko koirasi tyytyväinen ja hyvinvoiva, puuttuuko siltä jotain?

Netistä löytyy useita erilaisia lemmikkikauppoja, aivan kuin vaate- tai kenkäkauppojen, myös niiden suosio on viime aikoina räjähdysmäisesti kasvanut – kiitos netistä tilaamisen helppouden!

Hyvä yleissivusto löytyy täältä. Sinne on listattu useita netissä olevia koiratarvikekauppoja, joita voi vertailla keskenään sekä arvostella. Sivusto helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti netistä tilaamista.

Monet kivijalkaliikketkin ovat laajentaneet tuotantonsa rajattomaan nettiin, esimerkiksi Musti&Mirri. Sen nettikaupassa hinnat ovat säilyneet kohtuullisena, vaikka valikoima on netissä laajentunut.

Lemmikkikauppojen hintoja kannattaa vertailla keskenään. Sama tuote saattaa toisessa kaupassa olla jopa puolet kalliimpi. Musti&Mirrin lisäksi varteenotettavia netin lemmikkitarvikekauppoja ovat esimerkiksi Zooplus, Megaeläin, Peten koiratarvike ja Findogs. Koiranruokia voi löytää näiden kauppojen lisäksi halvemmalla kuitenkin ihan jostain muualta, esimerkiksi puutarhakauppa Plantagenista tai Amazonista! Amazonin kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, koska kaikkia sen tuotteita ei voida Suomeen toimittaa. Mutta jos voidaan, niin hinnat ovat kyllä kiittämisen arvoiset.

Sama tapa kuin muussakin verkkoshoppailussa pätee myös koirantarvikeshoppailuun: mieti, mitä oikeasti tarvitset, vertaile, ja klikkaa tuote helposti ostoskoriisi!

Joko te tilaatte lemmikkitarvikkeet netistä?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation