Klarna on internetin ja verkkoshoppailun myötä syntynyt uusi maksujärjestelmä, joka pyrkii mullistmaan verkkomaksamisen. Klarnan menestyksen salaisuus on vähentää verkossa tapahtuvan kaupan ostoesteitä, tehdä ostaminen mahdollisimman helpoksi.

Vuonna 2005 Tukholmassa perustettu Klarna kuuluu nykyään hyvin suosittu verkkomaksutapa. Se työllistää jo yli 800 työntekijää, ja kuuluu tänä päivänä Euroopan johtaviin maksutapatoimittajiin. Sillä on jo 12 miljoonaa kuluttajaa 15 000 verkkokaupassa. Uuden Klarna-palvelun myötä maksutapavalikoima on laajentunut ja laajenee entisestään. Kauppias saa lisää vaihtoehtoja, ja hän voi valita nyt kokonaisratkaisun, joka tarjoaa kaikki maksutavat yhden palvelun kautta. Helppoa, vai mitä?

Klarna Checout tarjoaa kaikki maksutavat korttimaksuista pankkimaksuihin. Maksaminen onnistuu millä laitteella tahansa: perinteisesti tietokoneella tai modernimmin älypuhelimella tai tabletilla. Ja Klarnan vahvuus on jälleen sen helppous: Checkout vastaa itse kaikista luotto- ja petosriskeistä ja varmistaa, että kauppias saa aina maksun.

Klarna valitaan myös siksi, että kuluttajat pitävät siitä. Kassalla ei tarvitse täyttää kuin muutama tieto, joten maksaminen on helppoa, nopeaa ja tapahtuu ilman häiriöitä.

Klarnalla voi maksaa laskulla tai osamaksulla. Jos maksetaan laskulla, tilauksen loppusummaan lisätään Klarnalle menevä euromäärä. Samoin osamaksu kerryttää kokonaissummaa, kun Klarna ottaa välistä omansa. Se, että ostaminen kuitenkin on Klarnalla niin helppoa, kattaa helposti nämä kulut, sillä helppouden ansiosta tilauksia tulee enemmän.

Lasku on tunnetusti yksinkertaisin ja turvallisin maksutapa. Niin ei joudu koskaan maksamaan virheellisistä tuotteista tai tilauksesta, joka ei tule perille. Siksi laskulla maksaminen on riskitöntä, käytännöllistä sekä ennen kaikkea helppoa. Laskun maksuaika on 14 vuorokautta, ja tuona aikana asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Jos maksu viivästyy, laskuun lisätään muistutusmaksu 5 euroa ja viivästyskorko 8 %. Lasku on myös helppoa maksaa erikseen, kun maksaa aluksi loppusummaa pienemmän määrän, niin Klarna siirtää maksajan automaattisesti joustavaan maksuun.

Klarnalla on mahdollist maksaa 3-36 kuukauden erissä. Kuukausittain maksettavan summan voi myös päättää täysin itse, eli maksaa sen verran, kuin itselle sopii kuukausittain. Helppoa, jälleen kerran.

Onko teillä kokemusta Klarna-laskutuksesta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation