Yksinäiset ja yhdessäkin vietetyt talvi-illat ovat pimeitä ja pitkiä. Takkatulen ääressä tulee vietettyä paljon aikaa vain levähtäen. Pitkät talvi-illat ovat erittäin hyvää aikaa paitsi levähtämiseen myös hitaan ja rauhallisen seksin harrastamiseen. Talvi-iltoina on aikaa opetella vaikka muutamien uusien seksilelujen käyttö.

Seksi on eittämättä yksi parhaista keinoista rentoutua ja poistaa stressiä. Useat tutkimukset eri puolilta maailmaa osoittaa, että seksiä säännöllisesti vähintään kerran viikossa harrastavat pariskunnat ovat onnellisempia kuin vähemmän seksiä harrastavat ja heidän liittonsa kestävät pidempään. Toisaalta säännöllinen seksi suojaa monilta pitkäaikaissairauksilta, syöviltä, masennukselta ja muilta mielen sairauksilta. Seksi pitää vireänä, terveenä ja vetreänä.

Seksiin kannattaa siis panostaa. Jos seksi tuntuu yhtään tylsältä, itseään toistavalta ja yllätyksettömältä, on yksi erittäin helppo, halpa ja nopea keino saada lisää vipinää seksielämään: nimittäin seksilelut!

Seksilelut ovat nykyajan terveystuotteita

Seksileluvalikoimat ovat tänä päivänä laajemmat kuin koskaan! Kiitos nykypäivän vapaamielisyydelle, seksileluja ei tarvitse enää ostaa pimeistä ja epämääräisistä divareiden takahuoneista, vaan nykypäivän seksikaupat ovat pikemmin seksuaaliterveyskauppoja, joissa asiantuntevat myyjät opastavat käytännöllisesti ja kursailematta aikuisten lelujen maailmaan. Monet seksikaupan yrittäjät tituleeraavatkin itseään seksuaaliterveysasiantijoiksi.

Monista seksileluista onkin myös terveydellistä hyötyä. Esimerkiksi moni mies kärsii liian löysästä erektiosta tai liian herkästä laukeamisesta eikä seksista tahdo siksi tulla mitään. Tähän asiaan löytyy apua esimerkiksi penisrenkaasta, eli silikonisesta renkaasta, joka asetetaan peniksen ympärille. Rengas lisää veren painetta peniksessä, jolloin erektio on vahvempi ja kestää pidempään, ilman lääkkeitä… Monissa penisrenkaissa on lisäksi pieni nupura, joka lisää naisen mielihyvää yhdynnän aikana.

Ennakkoluulot pois!

Seksilelujen suhteen ei kannata olla ennakkoluuloinen, vaan niitä kannattaa testata avoimin ja uteliain mielin! Seksileluja.com sivustolla on listattu usean eri verkkokauppojen tuotteet ja vertailtu niiden hinnat. Tältä sivustolta voit ensinnäkin helposti selata mitä kaikkia tuotteita on suomalaisissa verkkokaupoissa olemassa ja lisäksi näet samalla mistä kaupasta saat sen edullisimmin. Lisäksi näet kaupoissa voimassa olevat alennuskoodit, jotka voit samantien ottaa käyttöön.

Seksileluja kannattaakin ehdottomasti tilata netistä. Sieltä ne saa varmasti edullisimmin, sillä netin seksikaupoissa on lähes aina todella hyviä tarjouksia. Lisäksi valikoimat ovat netin seksikaupoissa valtavat ja valinnanvaraa todella paljon. Palauttaminen onnistuu helposti ja huomaamattomasti. Tuotteet saat kotiin huomaamattomassa paketissa, jolloin sinun ei tarvitse mulkoilla näkeekö kukaan mitä olet ostamassa… Kaupoista erittäin suosittuja ja edullisia ovat esimerkiksi Huippukiva.fi ja Kaalimato.com.

Mistä seksilelusta aloittaa?

Moni hämmentyy ja menee pyörälle päästään, kun alkaa ensi kertaa selata seksikaupan valtavaa valikoimaa. Mitä näistä kannattaisi kokeilla? Mistä voin tietää mistä seksileluista pidän?

Kannattaa ehkä aloittaa jostakin edullisesta paketista, jossa on muutamia valikoituja tuotteita. Kun näistä tiedät mistä pidät, voit sitten satsata laadukkaampaan versioon.

Suosittuja seksileluja ovat esimerkiksi:

  1. Hieromasauva eli dildo (voi käyttää yksin ja yhdessä)
  2. Penisrengas
  3. Liukuvoide (pitäisi olla aina vakiovarusteena!)
  4. Pariskuntavibraattori

One Thought on “Seksilelut piristävät talvi-iltoja

  1. Tuomo Rautaneva on 06/03/2016 at 09:38 said:

    Erittäin hyvä kirjoitus aiheesta. Seksilelut kun eivät nykyään enää ole mikään tabu ja hankinta on tehty todella helpoksi. Itse olen yllämainittujen kauppojen lisäksi tykästynyt edulliseen libido seksikauppaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation